بهذا اليوم تبداء مسيرة الأمل لامل لديها العديد من الوجوه منها التفاءل الذي موجود في القلب دائما، ولكنه لا يغير الحياة، والوجه الثاني الأمل العملي الذي اخترناه نحن نساء تصنع السلام -" لا تقولوا سيأتي اليوم ، أصنعوا اليوم" ،مذو سنتين بدانا بهذا العمل، واليوم نبدأ بلخطوة الأولى في مسيرة الأمل كي نؤثر على المستقبل.
المسيرة ستستمر لمدة أسبوعين مشيا على القدام من رأس الناقورة إلى القدس، كي نمر في البلاد وننشر بحزم إيماننا بأننا معنا نستطيع تغيير الواقع.
צעדת התקווה יוצאת לדרך.
לתקווה פנים רבות. תקווה אוטופית 'וגר זאב עם כבש' שנמצאת בלב תמיד אך אינה משנה את החיים, ותקווה מעשית – 'אל תגידו יום יבוא, הביאו את היום' שבה בחרנו אנחנו נשים עושות שלום, לאורה אנו פועלות כבר שנתיים, ואיתה אנחנו מתחילות את הצעד הראשון של צעדת התקווה כדי להשפיע על העתיד.
אנחנו יוצאות לדרך, למסע רגלי של שבועיים מראש הנקרה לירושלים, כדי לעבור בארץ ולהדביק בנחישות את כל מי שחי כאן באמונה שיש בכוחנו לשנות את המציאות.
אנחנו מסרבות להיכנע להפחדות. אנחנו מאמינות בכוחנו להשפיע על סדר היום כאזרחיות במדינה. יחד אתנו 20 צועדות וצועדים נחושות ומאמינים, יחד אתנו אתם שבאתם ללוות בתחילת הדרך, כל אחד מכולנו יעשה מעשה וידביק באמונתו את מקורביו, שידביקו בנחישותם את מקורביהם, וכך נהפך להמון רב ועצום שאי אפשר יהיה להתעלם מרצונותיו ודרישותיו.
זה לא מובן מאליו להאמין בדרך, אבל זה מה שקרה לנו בזכות להט העשייה והאור בעיניים של נשים רבות בנשים עושות שלום.
כי יש לנו תקווה והיא תנצח