"כשהן לא בהפגנות בצמתים בימי שישי, הן מארגנות צעדות, יוצאות בשיתופי פעולה עם נשים פלסטיניות ומשגרות מכתבים לחברי הממשלה. הכירו את הנשים החברות ב"נשים עושות שלום" שממשיכות להאמין שצריך ואפשר אחרת. "קוראים לנו נאיביות, משוגעות, שמאל קיצוני ומה לא. אבל יש גם תגובות אחרות, שמודות לנו על זה שאנחנו לא מוותרות"
בימים שבהם הייאוש, החשדנות והפקפוק ביכולת לקיים חיים בדו קיום, מכרסם בחלקינו, בעוד האחרים מפגינים חוסר עניין או אדישות למצב, יש "משוגעות לדבר" שלא מוותרות, וממשיכות להתעקש על השלום, לדבר על השלום, ויותר מזה – לפעול למענו.
חוסר אמון, ייאוש וחוסר אונים, אינם חלק מהשיח שלהן, והן נחושות בעקשנות בלתי פוסקת, להשאיר את הנושא על השולחן, הרבה מעבר לארוחות ליל שישי עם משפחה או חברים.
אלו הן פעילות "נשים עושות שלום". מעטות בנוף אך אי אפשר להתעלם מנוכחותן. מדי שישי הן עומדות בצמתים, בשרב ובגשם, צעירות לצד מבוגרות, יהודיות לצד ערביות, תל אביביות לצד מתנחלות – מבקשות לעורר את הציבור להתגייס למען קידום השלום בין שני העמים. כשהן לא בצמתים, הן מארגנות צעדות, יוצאות בשיתופי פעולה עם נשים פלסטיניות, משגרות מכתבים לחברי הממשלה. לא מוותרות.
